Novosti i obavjesti

Novosti vezane uz naše poslovanje
Traže se djelatnici

Traže se djelatnici na ugovor o radu (na određeno sa mogučnošću produljenja ugovora na neodređeno) i studenti za radno mjesto konobara/ice ili šankera/ice u ugostiteljskom objektu "Lounge Malin". 

Nadalje, traže se djelatnici za radno mjesto naplatničara i kontrolora parkirališta na općinskim parkirališnim površinama kojima upravlja tvrtka Buža d.o.o..

Mole se zainteresirani da nam se jave na naš e-mail buza@buza.hr kako bi dogovorili termin za razgovor za posao.

Pontoni u luci otvorenoj za javni promet Medulin

Kao što je već najavljivano, u luku Medulin nam uskoro dolaze dugo isčekivani pontoni kojima će se povećati kapacitet obalnih vezova za 72 mjesta. Na pontonu će se nalaziti (u adekvatnom omjeru) i vezovi za nešto veća plovila kojih je po našem dugogodišnjem iskustvu uvijek do sad bilo malo. Dolaskom pontona će se uvelike povećati kvaliteta i usluga luke Medulin. To će, sigurni smo, doprinjeti i Medulinu kao turističkoj destinaciji.

Uskoro opširnije...

U tijeku su potpisivanja ugovora o vezu na komunalnim djelovima luke Medulin, Runke i Polje

Poštovani korisnici,

 

ovim putem Vas obavještavamo kako Vaš Ugovor o stalnom vezu na komunalnom dijelu luke za 2020. godinu možete doći potpisati od ponedjeljka do petka od 09 do 15 h u uredu na rivi u Medulinu (ured lučkih nadzornika) do najkasnije 29.02.2020. godine.

Kako bi potpisali Ugovor o stalnom vezu za tekuću 2020. godinu potrebno je predočiti potvrdu o uplaćenoj pristojbi, originale knjižice plovila i osobne iskaznice. U suprotnom, Ugovor o stalnom vezu nećemo moći sklopiti.

Ukoliko više ne želite koristiti dodijeljeni Vam vez, potrebno je isti otkazati pismenim putem zaključno sa 29.02.2020., u protivnom ćete biti terećeni za cjeloukupni iznos naknade za stalni vez tekuće godine.

Kontakt info

Buža d.o.o.
Centar 223, 52203 Medulin - HR

Lučki nadzornici +385 (0)91 255 82 62
Ured +385 (0)52 57 60 63
Tajništvo +385 (0)91 255 82 70

Sve informacije o vezovima i uslugama luke putem e-maila buza@buza.hr

Imate dodatnih pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz naše usluge, slobodno nam se obratite!